Koosjer banket van A tot Z en natuurlijk het koosjere bakboek.

Voor de beginnende bakker en de meesterchef.

  • Zwitserse Twist – Zwitserland

    6 LikeKoffiebroodje Ingrediënten: 250 gram bloem 120 ml handwarme melk 100 gram zachte boter 7 gram instant gist 40 gram suiker 1 eetlepel zout…

  • Twensche krentenwegge, Nederland

    12 Ingredienten 500 gr. bloem 750 gr. geweekte krenten 75 gr. gehakte sukade 100 gr. boter/ plantaardige margarine op…

  • Suikerbrood, Friesland

    15 LikeIngrediënten 350 gr. bloem 125 ml melk 1 zakje gist à 7 g 1 mespuntje zout 2 eieren 75 gr. boter 1 mespuntje kaneelpoeder 150 gr….

  • Nonnenvotten, Limburg

    10 LikeIngrediënten 400 gr. bloem 2 dl melk/water 35 gr. verse gist of 10 gram instant gist 30 gr….

  • Mikkemannen, Brabant 

    9 LikeIngrediënten 625 gr. bloem 31 gr. suiker 275 ml melk of water 1 tl kaneel 8 gr. zout…

  • Moravische Kolache, Tsjechië

    6 LikeMoravské koláče – Voor 30 kleine of 10 grote kolache Ingrediënten Deeg 500 gr. patentbloem 15 gr. instant gist…