De wereldgeschiedenis in twaalf bonen: Hoe de pinda onze eetcultuur veranderde

Atkin’s pindakaasbrood, VS

Ingrediënten

  • 270 gram pindakaas
  • 4 eieren
  • 1 theelepel bakpoeder
  • ¼ theelepel zout
  • 2 theelepels kokosolie
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt 10%

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Meng de pindakaas en de eieren in een kom. Mix dit goed met de deeghaken van de mixer.
  3. Voeg de bakpoeder, zout, olie en yoghurt toe en meng dit goed.
  4. Doe het beslag in een met bakpapier bekleed of ingevet bakblik
  5. Zet het 40 minuten in de met 175°C voorverwarmde oven.

De wereldgeschiedenis in twaalf bonen: Hoe de pinda onze eetcultuur  veranderde

Similar Posts